YERLİ MALI ŞENLİĞİ
*Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Türk toplumunun yerel üretime olan ilgisini arttırmayı amaçlayan "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası" şenlik yapılarak kutlandı.
*Yerli Malı üretiminin önemine ve yerli üretim yiyecek ve giyeceklere dikkat çeken öğretmenlerimiz, çocuklar ile yerli mallarının olduğumbir pano hazırladı.
*Öğretmenlerimiz sınıflarda yerli olan sebzeler ve meyvelerden insan oluşturarak sanat çalışmaları yaptı.
*Anne-Çocuk Etkinliği Projesi kapsamında anneler ve çocuklar yerli malı elbile, tişört, etek, pantolon tasarladı, tasarımlarını kendi isimleriyle yerli üretim diye tescilledi.
*Akabinde aneler-çocuklar ve öğretmenler yerli ürünlerden yaptıkları yemekleri afiyetle yedi.
Yazdır
Beğen |
0 kişi beğendi