YERLİ MALI ŞENLİĞİ

*Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Türk toplumunun yerel üretime olan ilgisini arttırmayı amaçlayan "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası" şenlik yapılarak kutlandı. 

*Yerli Malı üretiminin önemine ve yerli üretim yiyecek ve giyeceklere dikkat çeken öğretmenlerimiz, çocuklar ile yerli mallarının olduğumbir pano hazırladı. 

*Öğretmenlerimiz sınıflarda yerli olan sebzeler ve meyvelerden insan oluşturarak sanat çalışmaları yaptı. 

*Anne-Çocuk Etkinliği Projesi kapsamında anneler ve çocuklar yerli malı elbile, tişört, etek, pantolon tasarladı, tasarımlarını kendi isimleriyle yerli üretim diye tescilledi.

*Akabinde aneler-çocuklar ve öğretmenler yerli ürünlerden yaptıkları yemekleri afiyetle yedi. 


20-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-202420-12-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi